‘OINTB’-skaber klar med ny serie om glitter, spandex og kvindewrestling – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den 9. juni lander en ny sæson af ‘Orange is the New Black’ på Netflix, men tilhører man dem, der planlægger at nuppe sæson fem i et snuptag, tilbyder Netflix allerede få uger senere et abstinensdulmende bekendtskab. Forfatteren bag fængselsserien, Jenji Kohan, er nemlig klar med en ny serie til Netflix, hvor fængselsdragterne er skiftet ud med spandex og trikot.

‘GLOW’ er inspireret af et 80’er-tv-program med kvindelig wrestling en stimevis. Alison Brie spiller den arbejdsløse skuespillerinde Ruth Wilder, der bliver en del af kvindewrestlingens forunderlige verden, hvor troen på kvinders lighed med mænd er indgroet. Men der opstår rivaliseringer internt i gruppen, da stjernen Debbie Eagan (Betty Gilpin) føler sig truet af den nye Ruth.

Jenji Kohan fortsætter altså med kvindeensemblefortællingerne i sin nye serie, der allerede i trailerens første sekunder sætter et skarpt kønsrolleskel på med udgangspunkt i 80’ernes Los Angeles. Kan 12 kvindelige wrestlere få Netflix-seerne lige så meget oppe at ringe, som Litchfield kunne?

‘GLOW’ får premiere på tjenesten 23. juni.

Læs mere: Interview med kvinden bag ’Orange Is the New Black’ – »Karaktererne er ægte for mig«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af