Trailer: Naomi Watts er en farligt dårlig psykolog i Netflix’ psykoseksuelle ‘Gypsy’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En god psykolog vil yde sit bedste for sine patienters velbefindende og holde tæt med deres laster og lyster. Og selvom Jean Holloway, i skikkelse af Naomi Watts, højt og helligt lover at praktisere disse løfter, så kommer hun mere end farligt tæt ind på sine klienters liv.

‘Gypsy’ er en ny psykoseksuel thrillerserie fra Netflix skabt af det ubeskrevne blad Lisa Rubin og instrueret af blandt andre Sam Taylor-Johnson, der står bag ‘Fifty Shades of Grey’. Forhåbentlig skruer hun lidt op for intensiteten og ned for PG-13-hensyn i ‘Gypsy’s seksuelle udskejsler.

Billy Crudup spiller Jeans mand, mens Lucy Boynton og Karl Glusman spiller Jeans patienter.

Alle ti afsnit af ‘Gypsy’ rammer Netflix den 30. juni.

Læs mere: Naomi Watts vender tilbage til horrorfilmen med ‘Stranger Things’-stjerne i traileren til ‘Shut In’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af