’24: Legacy’ med Corey Hawkins lukker og slukker

’24: Legacy’ med Corey Hawkins lukker og slukker

Fox bragte i februar 00’ernes store seriehit ’24’ tilbage med rebootet ’24: Legacy’, der herhjemme blev vist på Viaplay. Men mens den originale ’24’ løb gennem otte sæsoner med samme ikoniske hovedfigur, lukker og slukker ‘Legacy’ allerede efter første ombæring.

’24: Legacy’ byggede, som originalen, på, at én mand har 24 timer til at redde verden fra en katastrofe. I rebootet blev Kiefer Sutherlands Jack Bauer, skiftet ud med ‘Straight Outta Compton’-skuespilleren Corey Hawkins. 

»Vi var så glade for skabelsen af serien«, siger Fox-chef Dana Walden og fortsætter: »Vi mener, at Corey Hawkins gjorde et fantastisk arbejde – at erstatte Jack Bauer var ikke let«.

Deres officielle forklaring på, hvorfor serien ikke fortsætter med den nye mand i hovedrollen, er, at Hawkins medvirker i ‘Six Degrees of Separation’ på Broadway og derfor ikke kan indspille en ny sæson. Hvilket man ikke skal være specielt mediekritisk for at mene lyder som en temmelig utroværdig søforklaring.

’24’ er dog ikke nødvendigvis endegyldigt død. Fox overvejer at lave en ny sæson med en ny historie og et helt nyt cast.

Læs også: Rygter om ‘The Matrix’-reboot sender internettet ud i fortvivlelse

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af