‘Breaking Bad’ bliver omdannet til virtual reality-oplevelse med Vince Gilligan ved roret

‘Breaking Bad’ bliver omdannet til virtual reality-oplevelse med Vince Gilligan ved roret

Selvom ‘Breaking Bad’ fungerer sublimt som et afgrænset narrativ, har ‘Better Call Saul’ allerede bevist, at man snildt kan tilføje nye lag til mesterværket. Det er også det seriens skaber Vince Gilligan forsøger i et nyt virtual reality-baseret samarbejde med Sony.

Konkret information om projektet er sparsom, men Variety skriver, at idéen opstod hos Sony, der havde inviteret nogle af tidens bedste showrunners forbi til en showcase af virtual reality-teknologiens muligheder til PlayStation. Det bliver et projekt, der beror kraftigt på computergrafik, fordi 360-graders live action-optagelser stadig lader meget tilbage at ønske – men det bliver efter alt at dømme ikke i spilform.

Det er endnu uvist, om eksempelvis Bryan Cranston og Aaron Paul er med på vognen, men det er svært at se en revival uden i hvert fald én af seriens centrale aktører.

Projektet er stadig i sine yngste stadier og bliver ikke udgivet i år, lyder meldingen.

Læs også: ‘Breaking Bad’s skaber forklarer den legendariske pizzascene: Derfor er pizzaen ikke slicet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af