Chris Evans siger snart farvel til Captain America – følger Robert Downey og Chris Hemsworth efter?

Chris Evans siger snart farvel til Captain America – følger Robert Downey og Chris Hemsworth efter?

Når Hollywoods skuespillere skriver kontrakter med Marvel Cinematic Universe, er det seriøse og oftest langvarige forhold, de træder ind i. At takke ja til rollen som Marvels absolutte good guy Captain America betød eksempelvis, at skuespilleren Chris Evans bandt sig til at lave seks film.

Og nu, fem film inde, er den ellers anmelderroste Captain America snart klar til at tage afsked med franchisen. I et interview med The Telegraph fortæller han om den oprindelige frygt for at binde sig til rollen:

»Min største frygt var, at filmene ville blive gode«, siger han til The Telegraph. »For hvis det hele lykkedes, så skulle jeg lave alle seks film. Og på det tidspunkt var det det mest skræmmende ved det hele. At det skulle dominere og overtage så meget«.

Her seks år senere har Evans fundet ro i rollen – og endda takket ja til at være med i ‘Avengers: Infinity War’, der bliver en todelt affære og altså bliver hans syvende film i Marvels univers.

»De sagde, de havde så mange karakterer, der skulle passes ind – ‘Guardians of the Galaxy’, ‘Black Panther’, ‘Captain Marvel’, ‘Doctor Strange’, ‘Ant Man’ – og de kunne ikke få dem alle ind i én film. Det gav mening. Den sidste kommer til at runde det hele af«.

Det er ikke kun Captain Americas heroiske udskejelser, der har fået en udløsdato. Robert Downey Jr. (Iron Man) og Chris Hemsworth (Thor) har også kontrakter, der udløber efter ‘Infinity Wars’, men det vides endnu ikke, om de kan tænkes at forlænge.

Selv er Marvel klar med et nyt kuld af helte med de kommende film ‘Black Panther’ (Chadwick Boseman) og ‘Captain Marvel’ (Brie Larson) samt sidste års Doctor Strange (Benedict Cumberbatch).

Læs mere: Actionpakket trailer til ’Thor: Ragnarok’ er rum-gladiator-mashup med humoren intakt

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af