Damon Lindelof brygger på ‘Watchmen’-serie for HBO

Damon Lindelof brygger på ‘Watchmen’-serie for HBO

For få uger siden afsluttede Damon Lindelofs sin HBO-serie ‘The Leftovers’ med tredje sæson i en mesterlig finale, som alt for få har set.

Og nu brygger den kontroversielle manusforfatter og showrunner, der også har stået bag ‘Lost’ og ‘Prometheus’, allerede på en ny HBO-serie, der nok skal vække opsigt, hvis den kommer ud over rampen. Og sikkert dele vandene lige så meget, som Lindelof har for vane.

Serien er en tv-udgave af Alan Moore og Dave Gibbons graphic novel ‘Watchmen’, der regnes som et absolut hovedværk og i 2009 blev filmatiseret af Zack Snyder i en udgave, som nogle mener er det argeste lort, og andre anser som den største tegneseriefilmatisering nogensinde.

Intet er sikkert endnu, papirerne er ikke skrevet under, men Deadline.com skriver, at Lindelof og HBO diskuterer projektet seriøst. HBO flirtede allerede med ideen om en ‘Watchmen’-serie for et par år siden med Zack Snyder som kreativ frontfigur, men det blev aldrig til noget.

Og på mange måder virker Lindelof da også som et mere interessant valg til den dystopiske fortælling, der roterer omkring en flok pensionerede superhelte, som efterforsker et mord på en af deres egne under Den Kolde Krig i 1985. Han vil i hvert fald bibringe sit umiskendeligt personlige take og har nosser nok til ikke bare et please de inkarnerede fans af tegneserien.

Læs også: ‘The Leftovers’ leverede en af historiens bedste serieslutninger, og du ænsede det ikke

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af