Lena Dunham skal skrive ‘Toni Erdmann’-remake med ‘Girls’-makker

Lena Dunham skal skrive ‘Toni Erdmann’-remake med ‘Girls’-makker
Lena Dunham i 'Girls'.

Efter finaleafsnittet af ‘Girls’ sjette og sidste sæson rullede over skærmen i april, har vi holdt vejret i spænding og afventet Lena Dunhams næste projekt.

Det lader nu til at være fundet i det amerikanske remake af den tyske, Oscar-nominerede dramakomedie ‘Min far Toni Erdmann’, som Dunham sammen med sin faste makker, ‘Girls’-executive producer og medforfatter Jenni Konner, er sat til at skrive manuskriptet til. Der er dog ikke indgået nogen endelig aftale endnu, skriver nyhedsmediet The Tracking Board.

Der er ingen tvivl om, at det er en svær film at genindspille tilfredsstillende, men hvis nogen kan gøre det, er det Dunham og Konner, der på alle måder mestrede den akavede humor med ‘Girls’, og som også gennemsyder det tyske storhit.

Jack Nicholson og Kristen Wiig blev tidligere på året annonceret til at skulle spille henholdsvis titelkarakteren og datteren Ines. Dertil var blandt andre ‘The Big Short’-instruktøren Adam McKay, Will Ferrell og originalens instruktør Maren Ade linet op som producere, men sidstnævnte er sidenhen sprunget fra.

Læs også: Anmeldelse af ‘Min far Toni Erdmann’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af