Lyt til Soundvenue Filmcast: Det nye ’Twin Peaks’, galt eller genialt / Er Netflix-film mere end Adam Sandler-lort?

Lyt til Soundvenue Filmcast: Det nye ’Twin Peaks’, galt eller genialt / Er Netflix-film mere end Adam Sandler-lort?

Op til den store Cannes Film Festival i maj var især to ting på alles læber: ’Twin Peaks’ og Netflix’ egenproducerede film.

Og netop de to ting er i centrum for denne udgave af Soundvenue Filmcast. Vi har nu set fem afsnit af David Lynchs og Mark Frosts comeback til Agent Cooper, Laura Palmer og det røde rum, og vi anmelder Lise Ulrich tager den foreløbige temperatur på ’The Return’. Giver den nogen som helst mening og hvis ikke: Gør det så noget?

’Twin Peaks’ er en stor satsning for kanalen Showtime, mens Netflix virkelig markerer sig på området for egenproducerede film for tiden med deres såkaldte Originals. Vi har hver udvalgt en film til nærmere eftersyn og muligvis anbefaling, ligesom vi diskuterer, om man kan se en generel rød tråd i de film, Netflix vælger at satse på.

Den står også på an- og afbefalinger, quiz og inderlige taler til nationen.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.

Abonnér på Soundvenue Filmcast via iTunes – eller lyt til den nye udsendelse HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af