Soundvenue Filmcast: Det nye ’Twin Peaks’, galt eller genialt, og et nedslag i Netflix’ originalfilm

Soundvenue Filmcast: Det nye ’Twin Peaks’, galt eller genialt, og et nedslag i Netflix’ originalfilm
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Op til den store Cannes Film Festival i maj var især to ting på alles læber: ’Twin Peaks’ og Netflix’ egenproducerede film.

Og netop de to ting er i centrum for denne udgave af Soundvenue Filmcast. Vi har nu set fem afsnit af David Lynchs og Mark Frosts comeback til Agent Cooper, Laura Palmer og det røde rum, og vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Lise Ulrich tager den foreløbige temperatur på ’The Return’. Giver den nogen som helst mening og hvis ikke: Gør det så noget?

’Twin Peaks’ er en stor satsning for kanalen Showtime, mens Netflix virkelig markerer sig på området for egenproducerede film for tiden med deres såkaldte Originals. Trioen har hver udvalgt en film til nærmere eftersyn og muligvis anbefaling, ligesom de diskuterer, om man kan se en generel rød tråd i de film, Netflix vælger at satse på.

Den står også på an- og afbefalinger, quiz og inderlige taler til nationen.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af