Nikolaj Coster-Waldau bliver fuldblodsgangster i første trailer til ‘Shot Caller’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er noget ved fængselslivet, der hiver i Nikolaj Coster-Waldau. I Netflix-filmen ‘Small Crimes’ fra tidligere på året spillede han en politibetjent, der måtte tackle livet på den anden side af tremmerne, og i ‘Shot Caller’ er det tiden bag dem, der er i centrum. Nærmere bestemt hvordan den danske stjerne går fra velfriseret forretningsmand til tungt tatoveret gangster.

I Ric Roman Waughs ‘Shot Caller’ er det en tilfældig ulykke, der sætter begivenhederne igang. Jacob Harlon (Coster-Waldau) er bag rattet en aften efter nogle få drinks, og i et sammenstød med en anden bil bliver han skyld i sin ene passagers død. Da Jacob ender i fængsel, bliver han en del af den vold, der styrer fængselslivet, og snart er han blevet til bandemedlem som fuldblodsgangsteren Money. Da han forlader fængslet, presser hans indsatte venner ham til at tage en sidste kriminel afstikker.

Roman Waugh, der mest har fundet beskæftigelse i Hollywood som stuntmand, har tidligere interesseret sig for fængselshistorier i filmene ‘Felon’ og ‘Snitch’. ‘Shot Caller’ er hans fjerde film som instruktør, og han har samlet et fint cast til at bakke Coster-Waldau op: Benjamin Bratt (‘Law & Order’), Omari Hardwick (‘The A-Team’), Jon Bernthal (‘The Punisher’), Lake Bell (‘In a World…’), Emory Cohen (‘Brooklyn’) og Jeffrey Donovan (‘Fargo’).

‘Shot Caller’ har endnu ikke en dansk premieredato.

Læs mere: Nikolaj Coster-Waldau uinteresseret i ’Game of Thrones’-spinoff – og forholder sig til ’Nattevagten 2’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af