Channing Tatum og Joseph Gordon-Levitt er kommunisthelte i spoof-serien ’Comrade Detective’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det her er et rablende skørt koncept.

Et usandsynligt stjernespækket cast med Channing Tatum og Joseph Gordon-Levitt i front lægger stemmer til en spoof-serie over rumænske politiserier anno 1980’erne. Det betyder, at skuespillerne på skærmen i ’Comrade Detective’ – en i serien populær, antikapitalistisk 80’er-klassiker bestilt af den rumænske regering – er relativt ukendte østeuropæere, mens deres stemmer dubbes af a-liste-stjerner fra Hollywood.

Forvirret? Det ser lige så syret ud, som det lyder, men dømt ud fra traileren til Amazon-serien har Tatum, Levitt og co. fået komedieguld ud af præmissen. De dubbede stemmer er så dårlige, at de er sjove, og særligt Nick Offermans tørre take på den rumænske politichef lader til at sidde i skabet.

80’er-æstetikken virker desuden gennemført, og så er det en finurlig idé at vende den amerikanske koldkrigspropaganda på hovedet. Her er det de sovjetiske kammerater, der er heltene, mens morderen har Reagan-maske på.

Man kan tvivle på, om spoof-komedien kan holde sig frisk over seks episoder, men tvivlen må komme ’Comrade Detective’ til gode. Serien kan i hvert fald prale af et af årets stærkeste hold af stemmeskuespillere: Udover Tatum, Gordon-Levitt og Offerman medvirker også Mahershala Ali, Daniel Craig, Fred Armisen, Richard Jenkins, Chloë Sevigny, Kim Basinger, Jenny Slate, Mark Duplass og Jake Johnson i den falske propagandaserie.

’Comrade Detective’ får premiere på Amazons streamingtjeneste den 4. august.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af