Disney har fundet sin Aladdin – Will Smith bliver Genie

Disney har fundet sin Aladdin – Will Smith bliver Genie
Foto: Kevin Winter/Getty Images for AFI

Det flyvende tæppe har fundet sin pilot, og lampen sin ekstravagante beboer.

Efter lang tids søgen har Disney castet den unge skuespiller, der skal portrættere Aladdin i musestudiets imødesete live action-filmatisering af den animerede klassiker fra 1992 – såvel som superstjernen, der skal forsøge at løfte arven fra Robin Williams’ Genie.

Aladdin vil blive spillet af egyptisk-canadiske Mena Massoud, som indtil nu hovedsageligt har medvirket i tv-serier, deriblandt ’Open Heart’ og Tom Clancy-krimien ’Jack Ryan’.

Mena Massoud i tv-serien ‘Jack Ryan’.

Massoud – der pludselig kan se frem til at blive en regulær verdensstjerne – var ikke sen til at dele sin begejstring på Twitter i lørdags:

Skuespilleren kommer til at stå overfor Naomi Scott (’Power Rangers’) som Jasmine, og selveste Will Smith som Genie.

Smith virker umiddelbart som et oplagt valg til rollen som den flamboyante lampeånd, og vil formentlig få rig mulighed for at flekse stemmebåndene, hvis da ellers instruktør Guy Ritchie dykker ned i tegnefilmens elskede sangkatalog.

Disneys live action-filmatiseringer har for alvor grebet om sig i de senere år, og udover ‘Aladdin’ er også Tim Burtons ‘Dumbo’, Sam Mendes’ ‘Pinocchio’ og Jon Favreaus ‘Løvernes Konge’ på vej.

’Aladdin’ får premiere i 2019.

Læs også: John Oliver spiller surt fjerkræ i live action-filmatisering af ‘Løvernes konge’

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af