Lena Dunham med i ‘American Horror Story’ sæson syv – ny teaser afsløret

Lena Dunham med i ‘American Horror Story’ sæson syv – ny teaser afsløret
Lena Dunham i 'Girls'

Forventningerne til Ryan Murphys syvende sæson af antologiserien ’American Horror Story’ har været ekstra høje siden showrunneren i vinter meddelte, at dette års seriegys kommer til at omhandle præsidentvalget 2016.

Som vanligt har det været sparsomt med detaljer omkring produktionen, men for nylig kom det frem, at den rædselsvækkende klovn Twisty (John Caroll Lynch) fra sæson fires ’Freak Show’ får et comeback, ligesom AHS-kendingene Sarah Paulson og Evan Peters også vender tilbage til horrorland.

Den nye sæsons mest interessante tilføjelse er imidlertid uden tvivl Lena Dunham. ’Girls’-stjernens medvirken blev annonceret i går aftes på den årlige Comic-Con i San Diego, hvor Ryan Murphy desuden begavede fans med afsløringen af sæson syvs officielle titel; ’Cult, og en karakteristisk gruopvækkende teaser:

’Cult’, hvis titel alene antyder en ominøs sammenslutning af fanatikere, bliver AHS’ mest politisk-ladede, samfundskritiske sæson til dato. Ryan Murphy har tidligere delt nedenstående koncept-art af en grotesk udseende elefantfigur, der på uhyggelig vis refererer det republikanske partis elefantsymbol:

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

American Horror Story Season 7 tease.

A post shared by Ryan Murphy (@mrrpmurphy) on

’American Horror Story: Cult’ får premiere på FX i USA til september, hvorefter vi formentlig må vente lidt på at få den til danske Netflix, der pt. huser seriens tidligere sæsoner.

Læs også: Første trailer til Netflix’ hundedyre Will Smith-film giver seriøse ‘Suicide Squad’-vibes

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af