Serielands klammeste klovn vender tilbage

Serielands klammeste klovn vender tilbage

Alle os med akut klovnefobi går en grum tid i møde.

Ikke nok med at den nye Stephen King-filmatisering af klovnemareridtet ’It’ er klar til at vække fornyet frygt for afløb og røde balloner til efteråret – nu må vi også forberede os på et gyseligt gensyn med en af ’American Horror Story’s absolut væmmeligste karakterer (lidt af en bedrift i det persongalleri), nemlig klovnen Twisty.

Den deforme seriemorder Twisty (spillet af John Carrol Lynch) huserede i antologiseriens fjerde sæson, ’Freak Show’, og skal altså nu også skrives ind i den kommende sæson syv, hvis dramaturgiske omdrejningspunkt er noget så tidssvarende som sidste års præsidentvalg. Det har seriens skaber Ryan Murphy annonceret på Instagram:

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

He’s Baaaaaack

A post shared by Ryan Murphy (@mrrpmurphy) on

Eftersom handlingen i ’Freak Show’ foregik i starten af 1950’erne er det umiddelbart svært at se, hvordan Twisty stadig skulle være aktiv i 2016, men flashbacks og tidslommer ligger selvfølgelig ikke helt udenfor AHS’ forskruede vanvidsuniverser. Får vi et stand-off mellem Trump og Twisty? Man har lov til at håbe.

Udover John Carrol Lynchs klovn vender de gamle AHS-kendinge Evan Peters og Sarah Paulson ligeledes tilbage i syvende sæson, der efter planen får premiere til september.

Læs også:  ‘It’-traileren slår rekord på YouTube – se hvilke trailers der får baghjul

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af