Matt Damon myrder løs i første trailer til Clooney og Coen-brødrenes ‘Suburbicon’

»This is a tale of very flawed people making very bad choices«.

Det er ikke svært at høre, at ’Suburbicon’ stammer fra Coen-brødrenes krøllede hjerner, for ordene, hugget fra den officielle plotbeskrivelse, kunne beskrive flere af duoens film (herunder ‘Fargo’ og ‘Burn After Reading’). Her har de dog overladt roret til en af deres hofskuespillere, George Clooney, der også har været med til at skrive filmen med brødrene.

Matt Damon spiller en familiefar, der begiver sig ud på et blodigt hævntogt, efter hans kone myrdes i det ellers fredelige forstadskvarter, Suburbicon. Den første trailer ligner et festfyrværkeri af galgenhumoristiske optrin levendegjort med forrygende, Coen’sk timing.

Clooney har før vist sig som en yderst dygtig håndværker med ’Confessions of a Dangerous Mind’ og ’Good Night, and Good Luck’, om end komedierne ’The Monuments Men’ og ’Leatherheads’ i bedste fald kan betegnes som parenteser.

Vanen tro har Clooney og Coen-brødrene allieret sig med et solidt cast: Julianne Moore, Oscar Isaac og Glenn Fleshler (der var skyld i mange mareridt i første sæson af ’True Detective’) giver selskab til Matt Damon på rollelisten.

‘Suburbicon’ rammer filmfestivalerne i Venedig og Toronto, inden den får dansk biografpremiere den 7. december i år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af