‘Mord uden grænser’ klar med sæson 2

‘Mord uden grænser’ klar med sæson 2
Foto: Miklos Szabo

Det kan godt være, at de europæiske nationer i stigende grad lukker sig om sig selv, men i krimiland har mordmysterier ingen fysiske begrænsninger.

Det vil endnu engang blive slået fast i den dansk-europæiske serie ’Mord unden grænser’, hvis anden sæson får premiere i 2018.

Første sæson af ’Mord uden grænser’ blev skabt af det danske ægtepar Peter Thorsboe og Mai Brostrøm, og produceret af Nordisk Film i samarbejde med hele syv europæiske tv-stationer.

Serien blev sendt i 2015, og over 40 millioner europæere så med, da et hold efterforskere fra Danmark, Belgien og Tyskland forsøgte at optrevle mordgåder igennem Europol-samarbejdet, med Lars Mikkelsen i spidsen.

Anden sæson er pennet af Jesper Bernt og Kari, og handler om en flok illegale indvandrere i Danmark, der udsættes for et brutalt angreb da de forsøger at gemme sig på landet. Den eneste overlevende er den unge syriske kvinde Malu Barkiri (Sarah Perles), mens ofrene tæller den tyske ejer af indvandrernes skjulested og to belgiske søstre med forbindelser til en syrisk terrormilits.

Seriens hovedroller spilles denne gang af danske Marie Bach Hansen (’Arvingerne’), tyske Jürgen Vogel (’Bølgen’) og belgiske Lynn van Royen (’Beau Sejour’). Trioen får selskab af blandt andre Navid Negahban (’Homeland’) og debutanten Sarah Perles, samt Anders Juul og Troels Lyby.

Den nye sæson bliver på otte afsnit af ca. en time, og får premiere på DR i 2018.

Læs også: Anmeldelse: ’Mord uden grænser’ sæson 1

Læs også: ’The L Word’ og lesbisk sex vender tilbage på skærmen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af