Angelina Jolie dykker ned i historisk massemord i trailer til ’First They Killed My Father’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter et par stormombruste år både på det store lærred med den nedsablede ’By The Sea’ og bag kameraet med en omdiskuteret skilsmisse – begge med Brad Pitt i centrum – er Angelie Jolie tilbage i instruktørstolen med ’First They Killed My Father’.

Filmen fortæller den autentiske historie om ofrene for De Røde Khmerers terrorregime og masseslagtning af to millioner civile under Pol Pot i 1970’ernes Cambodia. Al glamour er sat til side, og det ligner en tilbagevenden til det mere rå realismefilter, Angelina Jolie tog i brug i sin spillefilmdebut ’In The Land of Milk and Honey’ om krigen i Bosnien.

’First They Killed My Father’ bygger på erindringer fra forfatteren og menneskerettighedsaktivisten Loung Ung. Historien skulle desuden være af stor personlig betydning for Jolie, hvis adoptivsøn Maddox er af cambodiansk oprindelse.

’First The Killed My Father’, der allerede har bragt Jolie i mediernes søgelys på grund af en angiveligt kontroversiel casting af børnene i filmen, er udtaget til den forestående Toronto Film Festival og kan ses af alle på Netflix fra 15. september.

Læs også: Brad Pitt og Angelina Jolie iscenesatte deres skilsmisse på film – men dengang var der håb

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af