Bobby Cannavale udfordrer Elliott i den dystre første trailer for ‘Mr. Robot’ sæson 3

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I juni landede sæson 2 af den fænomenale hackerserie ‘Mr. Robot’ omsider på HBO Nordic, og har du allerede abstinenser efter mere, er der godt nyt. Første trailer for den kommende tredje sæson er netop landet og løfter sløret for, at endnu et mørkt kapitel i fortællingen om Elliott er i vente.

I glimt får vi et indtryk af de mørke kræfter, Rami Maleks hackergeni er oppe imod – heriblandt en (helt sikkert skurkagtig) brugtvognsælger i Bobby Cannavales (‘Vinyl’, ‘Boardwalk Empire’) altid enigmatiske skikkelse. Imens reciterer salig Leonard Cohen teksten til den USA-spidende ‘Democracy’.

Sæson 3 af ‘Mr. Robot’ får premiere i USA den 11. oktober, imens det desværre endnu er uvist, hvornår vi kan se med i Danmark.

Læs også: Det skal du streame i august: Danskpræget gyserserie, undervurderet tv-perle og ventet superheltesammenstød

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af