Casper Christensen får ny kone i det kommende ‘Klovn’

Casper Christensen får ny kone i det kommende ‘Klovn’

En væsentlig del af ‘Klovn’-universet har været Casper Christensens temperamentsfulde forhold til Iben og Franks fejlslagne tøffelheltagtige ditto til Mia.

Iben Hjejle og Casper Christensen dannede i en årrække også par uden for ‘Klovn’, hvilket gjorde den metalegende fortælling ekstra tyngde, og også efter parret gik fra hinanden i 2011 har Iben optrådt som sit fiktive jeg i de populære film om Danmarks mest håbløse mandedyr.

Men nu er det slut. I den kommende, syvende sæson af ‘Klovn’ er Casper og Iben ligesom i virkeligheden skilt – og Casper har fundet sig en ny mage. Denne gang er parallellen til virkeligheden, hvor komikeren er sammen med Isabel Friis-Mikkelsen, dog udslukket, for Caspers nye kone er ingen ringere end Lene Nystrøm fra ‘Aqua’.

»Jeg skal være mig selv i en ekstrem version, hvor jeg håndterer tingene på min egen måde. Aqua-Lene er jo en stærk kvinde, men der kommer nok skideballer begge veje«, siger den norske sangerinde til tv2.dk.

Den kommende sæson af ‘Klovn’ starter optagelser på mandag. Lene Nystrøm har tidligere gjort sig erfaringer foran kameraet, mest mindeværdigt i Ole Bornedals ‘Fri os fra det onde’. ‘Klovn’ er dog en meget anderledes udfordring.

»Serien er jo baseret meget på improvisation, og det kan jeg rigtig godt lide. Jeg må jo kunne det, siden de tager mig med. Casper (Christensen, red.) nævnte rollen for mig for et år siden, og så tænkte jeg ikke mere over det. Men så ringede telefonen pludselig en dag, hvorefter jeg var til casting og fik rollen«, siger Lene Nystrøm til TV 2.

‘Klovn’ sæson 7 får premiere i løbet af næste år.

Læs også: De 10 bedste ‘Klovn’-afsnit nogensinde

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af