Coster-Waldau laver fængselssquats med megastjerne på ryggen hos James Corden

Coster-Waldau laver fængselssquats med megastjerne på ryggen hos James Corden
Nikolaj Coster-Waldau kæmper med Lin-Manuel Miranda på ryggen til James Cordens store begejstring.

Når Nikolaj Coster-Waldau ikke lige tager kampen op imod drager i ’Game of Thrones’, gør han sig også bemærket i andre roller. En af dem er hovedrollen i krimithrilleren ’Shot Caller’, hvor han spiller en familiefar, der sendes i fængsel for mord efter et trafikuheld, og som må bøffe sin smådvaske farkrop godt op for at stå distancen i det hårde fængselsmiljø.

Særligt én træningsøvelse har Coster-Waldau taget med sig fra optagelserne, hvilket han forleden gav prøver på i studiet hos ‘The Late Late Show with James Corden’. Se klippet her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den lille mandsperson, som i starten kæmper lidt med at komme op på Coster-Waldaus skuldrer, hedder Lin-Manuel Miranda. Han har på få år gjort sig til en af de allerstørste navne i den amerikanske populærkultur takket være det racekommenterende Broadway-musical-smashhit ’Hamilton’.

Hollywood har også fået øjnene op for Lin-Manuel Mirandas talenter som sangsmed og skuespiller. Han skrev den catchy musik til Disneys ’Moana’, og næste år står han øverst på plakaten sammen med Emily Blunt i ’Mary Poppins Returns’.

Tybjerg-drengen Coster-Waldau befinder sig efterhånden i nogenlunde samme liga, og trods vanlig ærbødighed har han lært at mestre underholdningens kunst the american way. Skulle man få lyst til at se Nikolaj Coster-Waldau lave fængselssquats i ‘Shot Caller’, forventes den at ligge på Netflix i løbet af efteråret.

Læs også: Nikolaj Coster-Waldau bliver fuldblodsgangster i første trailer til ‘Shot Caller’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af