Danica Curcic har karrierens hidtil største rolle i ‘Darling’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det står bestemt ikke stille for den danske skuespillerstjerne Danica Curcic. Hun er aktuel med sin første Hollywood-produktion, ’The Mist’, og så er hun i gang med optagelserne på TV 2’s stortanlagte krimidrama ’Kriger’, hvor hun spiller over for Dar Salim.

’Kriger’ får først premiere i efteråret 2018, men inden da vender Curcic tilbage til det store lærred i sin hidtil mest udfordrende rolle som den verdensberømte danske balletdanser Darling, hvis liv langsomt begynder at krakelere.

Over for Curcic ses svenske Gustaf Skarsgård (’Vikings’) i rollen som Darlings mand og balletkoreograf, mens Ulrich Thomsen spiller rollen som alfaderlig balletmester.

Da Darling erfarer, at hun har en alvorlig hofteskade, mister hun både sin karriere og taget om sin mand, der bruger mere og mere tid med den unge suppleant Polly (Astrid Grarup Elbo). Med udsigterne til aldrig at danse igen kæmper Darling for at holde sig tæt på den kunstform, hun elsker, og på sin mand, der langsomt er på vej væk fra hende. Hun begynder at træne sin afløser, men i takt med at Polly udfolder sit talent, smuldrer Darlings liv.

’Darling’ er instruktør Birgitte Stærmoses (’Norskov’, ’Værelse 304’) anden spillefilm, mens det er en af Danmarks mest efterspurgte manuskriptforfattere, Kim Fupz Aakeson (’Den eneste ene’, ’Prag’), der står bag fortællingen.

’Darling’ har premiere 19. oktober.

Læs også: Stort interview med Danica Curcic – »Hallo, jeg sidder lige her, det er pænt mærkeligt, du snakker om mig i tredjeperson« 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af