Danica Curcic og Dar Salim har hovedrollerne i ny stor TV 2-serie instrueret af Christoffer Boe

Danica Curcic og Dar Salim har hovedrollerne i ny stor TV 2-serie instrueret af Christoffer Boe

For nylig blev det offentliggjort, at Christoffer Boe, der i mange år var kendt som en eksperimenterende arthouse-instruktør med film som ‘Reconstruction’ og ‘Offscreen’, skal instruere den kommende Jussi Adler-Olsen-film ‘Journal 64’.

Og nu er der nyt om et et andet stort og bredt Boe-projekt, en kommende tv-serie til TV 2 under titlen ‘Kriger’. Dar Salim og Danica Curcic får hovedrollerne i serien, som netop er gået i optagelse, og som ifølge en pressemeddelelse »er et krimidrama om fællesskaber, loyalitet og forræderi blandt krigsveteraner, rockere og politifolk og en kærlighedshistorie mellem veteranen CC og politikvinden Louise«.

Christoffer Boe har tidligere fortalt Soundvenue, at serien kommer til at blive en afsluttet fortælling i seks afsnit, som han har skrevet med Simon Pasternak, mens han instruerer hele molevitten selv.

»Det handler om hjemvendte veteraner og rockere og politifolk. Folk på ydersiden af velfærdsstaten, som har svært ved at tilpasse sig. Og som knalder, elsker og hader hinanden«, sagde han dengang.

I interviewet slog han fast, at han synes, det for hurtigt kommer til at »handle utroligt meget om middelklassens problemer«i danske tv-serier og danske film. Og forhåbentligt kan han udfordre konventionerne med ‘Kriger’. Selv sagde han dengang:

»Der er mulighed for at lave et meget klart karakterstudie, som vi også kender fra udlandet, og som så kan dyrkes meget rent her, fordi der også er den åbenlyse tragik i at tematiserere vores hjemvendte soldater, hvoraf nogle har svært ved at passe ind i et samfund, der egentlig står og venter på dem, men hvor de kommer med nye erfaringer i form af at have slået ihjel«

Læs også: Stort interview med Dar Salim – »Jeg forventede modstanden, for jeg har mødt den hele mit liv«

Læs også: Stort interview med Danica Curcic – »Hallo, jeg sidder lige her, det er pænt mærkeligt, du snakker om mig i tredjeperson« 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af