Jep, der var amoriner i luften mellem Daenerys og Jon Snow

Jep, der var amoriner i luften mellem Daenerys og Jon Snow
Foto: Macall B. Polay

Davos jokede med, at Jon Snow rigtignok havde stirret godt og grundigt på Daenerys gode hjerte, og det var sjovt, men også lidt akavet:

Modsat Kongen af Nord og Dronningen af Drager, Beskytteren af De Syv Kongeriger, Komtessen af Rugbjerg Knude ved vi nemlig godt, at de to er blodsbeslægtede. Daenerys salig storebror Rhaegar er nemlig Jons sande far.

Men hvem er vi til at dømme en omgang tante-nevø-flirt? Og i hulerne under Dragonstone fornemmede man unægteligt, at Jon og Daenerys kiggede lidt anderledes på hinanden, end de havde gjort før. Scenen var filmet og klippet, så der pludselig var en tyk stemning af date night a la The Bachelor med nedtonet belysning og henførte blikke.

Men var det bare os og vores lummert-sensationalistiske blik? Nej, det var det ikke. Flirten mellem Jon og Daenerys er bekræftet fra højeste sted.

I en ‘Inside the Episode’-video (se den herunder) fra HBO siger en af seriens to hovedforfattere, David Benioff, således:

»Der er en konflikt, og det er en konflikt mellem magtfulde mennesker. Og for at gøre det hele endnu mere kompliceret begynder de at blive tiltrukket af hinanden. Så meget af det er ikke gennem dialog, eller noget vi skrev, det er bare de to i et lille rum, der står tæt på hinanden, og os der bare ser det og føler, at det er hedt«.

Dermed er der nye argumenter, som bestyrker en populær fanteori om, at Jon og Daenerys ender med at blive gift og sammen regere Westeros. Det virker ikke længere så urealistisk, blodsbånd eller ej.

Læs også: Anmeldelse af ‘Game of Thrones’ sæson 7 afsnit 4 – »suveræn finale splittede os helt ind i marven«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af