’Mad Men’-reunion i kommende Amazon-serie ’The Romanoffs’

’Mad Men’-reunion i kommende Amazon-serie ’The Romanoffs’
Christina Hendricks i 'Mad Men'.

Det er to år siden, vi vinkede farvel til Don Draper & co. i Matthew Weiners mastodontværk ’Mad Men’ om 1960’ernes reklameverden på Manhattan.

Siden da har der floreret rygter om Weiners næste projekt: En antologiserie for Amazon om en række mennesker spredt over hele verden, der mener, at de er efterkommere af Ruslands tidligere kejserfamilie, der blev væltet fra magtens tinder under den russiske revolution i 1917.

Nu er der endelig nyt om det ambitiøse projekt, der har fundet sit cast. ’The Romanoffs’ kommer til at forene Weiner med Christina Hendricks og John Slattery, der spillede henholdsvis Joan og Roger Sterling i alle ’Mad Men’s syv sæsoner.

Desuden medvirker den franske superstjerne Isabelle Huppert (’Elle’, ’Pianisten’) sammen med blandt andre Jack Huston (’Ben-Hur’, ’Boardwalk Empire’).

Et stjernecast er essentielt for antologiformatet, hvor skuespillere udskiftes fra afsnit til afsnit, når der hver gang fortælles nye historier, der kun er tematisk forbundet. Og større skuespillere (som eftertragtede Huppert) kan medvirke uden at forpligte sig på mere end et enkelt afsnit.

’The Romanoffs’ udkommer i otte afsnit af en times varighed, som efter planen alle instrueres af Weiner.

Serien får premiere på Amazon Prime i løbet af 2018.

Læs også: Rygte: ‘Mad Men’-skaber forhindrede Jon Hamms hovedrolle i ‘Kvinden der forsvandt’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af