Rygte: ’Mad Men’-skaber forhindrede Jon Hamms hovedrolle i ‘Kvinden der forsvandt’

Rygte: ’Mad Men’-skaber forhindrede Jon Hamms hovedrolle i ‘Kvinden der forsvandt’

Rollen som Nick Dunne i ’Kvinden der forsvandt’ gik som bekendt til Ben Affleck, men ifølge New York Posts Page Six-sektion var Jon Hamm oprindeligt udset til at spille den mordtiltalte mand med seriøse ægteskabelige problemer. Således beretter en kilde over for mediet, at ’Mad Men’-skaberen Matthew Weiner forhindrede Hamms medvirken i Finchers nervepirrende thriller.

»Matt ville ikke frigive ham fra kontrakten, så han kunne medvirke i ’Gone Girl’. Jon var rasende – og er det stadig, fordi han er bekymret for sin karrieres fremtid, når ‘Mad Men’ slutter«.

Beretningen er i tråd med den bekymring, Hamm selv har udtrykt omkring sine karrieremuligheder post-’Mad Men’, blandt andet i et dugfrisk interview med GQ.

»Vil folk stadig tage mig seriøst? Kommer jeg bare til at lave romantiske komedier resten af mit liv? Jeg ved det ikke. Jeg ville ønske, at jeg havde en forkromet plan«, sagde Hamm blandt andet til GQ.

Den formodede kolde luft mellem Weiner og Hamm har dog været svær at få øje på i de seneste uger, hvor de har promoveret ‘Mad Men’s sidste halvsæson side om side.

Læs også: Don Draper-dæmonerne – Jon Hamm har overstået behandling for alkoholmisbrug

Læs også: 10 film, manden bag ‘Mad Men’ bad holdet om at se

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af