Roland Møller får stor rolle over for The Rock i ny Hollywood-film

Roland Møller får stor rolle over for The Rock i ny Hollywood-film
Foto: Olivia Rohde

Han flekser stadig actiontalentet lærreder verden over som KGB-agent i actionfilmen ‘Atomic Blonde’, hvor han spiller over for Charlize Theron. Men ifølge Deadline har Roland Møller nu landet endnu en stor rolle i en kommende Hollywood-basker.

Roland Møller skal spille over for en af verdens bedst betalte skuespillere, Dwayne ‘The Rock’ Johnson, i den kommende actionthriller ‘Skyscraper’. The Rock spiller en tidligere FBI-agent med speciale i gidseltagninger, der bliver framet for et angreb på verdens sikreste bygning i Hong Kong. Møllers rolle er fortsat ubeskrevet, men ifølge Deadline indtager den danske stjerne en af filmens bærende roller.

Udover ‘Skyscraper’ skal Roland Møller også medvirke i den kommende ‘The Commuter’, hvor han spiller over for Liam Neeson og Vera Farmiga, mens han desuden har en stor rolle i Michael Noers remake af fængselsklassikeren ‘Papillon’.

Det var Noer og Tobias Lindholms spillefilm ‘R’, hvor Møller debuterede, som i sin tid katapulterede den danske skuespiller op mod det øverste lag af den danske filmbranche.

Men det er med al sandsynlighed Møllers første hovedrolle i den Oscar-nominerede krigsfilm ‘Under sandet’, der har banet vejen for Hollywood-karrieren. Møller har tidligere udtalt, at Charlize Theron havde set den danske Anden Verdenskrig-film og derefter bedt om at arbejde sammen med ham på ‘Atomic Blonde’.

Roland Møller er dog ikke blevet for stor til dansk film. Vi kan allerede nu se frem til at se ham som Thor i Fenar Ahmads filmatisering af ‘Valhalla’, der på papiret ligner en af de mest spændende danske genrefilm længe.

‘Skyscraper’ forventes at få premiere i sommeren 2018 i USA, mens det endnu er uvist, hvornår den kan oplevelse i de danske biografer.

Læs også: Roland Møller: Tarantino har lavet årtusindets bedste film

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af