Fenar Ahmad filmatiserer ‘Valhalla’ med Roland Møller som Thor

Fenar Ahmad filmatiserer ‘Valhalla’ med Roland Møller som Thor
Foto: Samy Khabthani / Soundvenue

Peter Madsens ‘Valhalla’ – tegneserien såvel som tegnefilmen fra 1986 – er et gyldent minde fra mange danskeres barndom. Heriblandt Fenar Ahmad, der har placeret sig eftertrykkeligt på landkortet som en af de mest interessante nye instruktører med ‘Ækte vare’ og det helt store gennembrud med ‘Underverden’.

Og nu har Fenar Ahmad annonceret på Instagram, at en liveaction-udgave af ‘Valhalla’ bliver hans næste projekt, et fantasy-projekt i en skala, som ikke har præcedens herhjemme.

Instruktøren har været i gang med at udvikle filmen sideløbende med lanceringen af ‘Underverden’, og store dele af castingen og locations er allerede på plads. Roland Møller skal spille Thor (et indlysende valg!), mens Fenar Ahmad også hiver i filmsammenhæng dugfriske ansigter ind i filmen, som han gjorde det med Gilli i ‘Ækte vare’ og Branco fra MellemFingaMuzik i ‘Underverden’. Hvem der præcis er tale om, er endnu ikke annonceret. Det vides endnu ikke, hvem der skal spille Røskva (filmens hovedrolle), Loke, Odin og Tjalfe.

Bliver ‘Valhalla’ en succes, er der næppe nogen tvivl om, at Fenar Ahmad er strøget direkte mod Hollywood, hvor han allerede er i gang med at skabe kontakter.

Læs også: Fenar Ahmad – »Jeg vil være dansk films Zlatan«

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tordenguden Thor ?? En episke rejser er begyndt⚡️filmatiseringen af Tegneserien og tegnefilmen #VALHALLA

Et opslag delt af Fenar Ahmad (@fenar) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af