Showtime åben over for mere ’Twin Peaks’

Showtime åben over for mere ’Twin Peaks’
David Lynch instruerer skuespilleren James Marshall, hvis James Hurley-karakter fik et smukt comeback i seneste afsnit af 'Twin Peaks:The Return'

Selvom nogle seere måske er stået af undervejs i David Lynchs udsyrede sekvenser, har ’Twin Peaks’ anno 2017 vist sig at være en gangbar serie, hvor 90’ernes water cooler-effekt har forplantet sig på de sociale medier i kollektivt gætte- og tolkningsarbejde.

Med det kommende afsnit 14 synes enden af tunnelen så småt at kunne skimtes, men de i alt 18 afsnit, som skaberne David Lynch og Mark Frost insisterede på, kan måske vise sig at være starten på en større granskning af det mest surreelle afkom af interessen for serier.

»Dørene vil altid være åbne for David Lynch, om det så vil lede ham til en ny sæson. Jeg ved ikke, om han har lyst«, udtaler Showtimes præsident David Nevins til Deadline.

Betalingskanalen Showtime har været platform for ’Twin Peaks: The Return’, som vi herhjemme kan se via HBO Nordic. Nevins udtalelse må være den omvendte verden for Lynch og Frost, idet de i sin tid ikke fik lov til at lave en planlagt tredje sæson af ABC.

»Det har hele tiden været fastsat til en sæson. Mange folk har spekuleret, men der har hverken været nogen overvejelse og eller diskussion, andet end det fansene har spurgt mig om«, får Nevins tilføjet i interviewet.

Om der kommer en ny sæson af ’Twin Peaks: The Return’, er nok tvivlsomt at dømme ud fra Lynch idé om at skabe ét samlet, 18 timers værk. Til gengæld kan man blot takke Showtimes velvillighed til i første omgang at tillade Lynch kunstneriske frihed som eksemplificeret i det meget omtalte afsnit 8, som vores egen anmelder kaldte »det største mind-fuck i tv-historien».

Læs også: ’Twin Peaks’-bagmand Mark Frost: »Mon ikke du kan regne med, at David Lynch og jeg ikke besvarer alt«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af