Første trailer til ‘Annihilation’ med Natalie Portman serverer mind-blowing sci-fi

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Forventningerne til Alex Garlands fremtidige greb med sci-fi-genren har været skyhøje lige siden instruktøren i 2015 lagde den internationale anmelderstab ned med debuten ’Ex-Machina’ – en af det 21. Århundredes mest gennemført klaustrofobiske og foruroligende eksistentialistiske sci-fi-filmfortællinger so far.

Nu er fremtiden her så endelig. Og i Garlands hænder ser den intet mindre end mind-blowing ud.

Første trailer til instruktørens bemærkelsesværdigt bombastiske ’Annihilation’ er landet, baseret på forfatter Jeff VanderMeers bedstsælgende ’Southern Reach’-sci-fi-trilogi om en mystisk alien-invasion, der har forvandlet et større område af USA til et dødsensfarligt, afskærmet ’økosystem’.

Natalie Portman headliner et stærkt cast bestående af blandt andre Jennifer Jason Leigh, Oscar Isaac (som ligeledes medvirkede i ’Ex-Machina’) og Tessa Thompson, der drager på den form for videnskabelig ekspedition til det fremmede habitat, alle med en brøkdel af kendskab til snart sagt hvert et rumeventyr i filmhistorien vil vide er en potentielt meget skidt ide – men ikke desto mindre neglebidende underholdende for os på den anden side af lærredet.

’Annihilation’ ligner mest af alt et psykedelisk mashup af ’Arrival’, ’Avatar’ og ’Alien: Covenant’, og det skal blive interessant at se, hvordan Garland håndterer opgraderingen fra ’Ex-Machina’s relativt stramme visuelle og konceptuelle ramme, til ’Annihilation’s enorme sci-fi-skala.

’Annihilation’ får dansk premiere 22. februar 2018.

Læs også: Ny trailer til miniserien ‘Waco’ lugter af ‘True Detective’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af