‘Game of Thrones’-finale har fundet sine instruktører – og det lover godt

Vi skal muligvis vente helt til 2019 på den afgørende sæson i ‘Game of Thrones’-sagaen, men HBO forstår at skabe høje forventninger.

Instruktørerne for sæson otte – der bliver den hidtil korteste med kun seks afsnit – er netop offentliggjort, og der er velkendte GOT-navne over hele linjen.

Det bliver dermed David Nutter, Emmy-vinderen Miguel Sapochnik og serieskaberne David Benioff og D.B Weiss, der skal styre løjerne i den ottende sæson. Benioff og Weiss instruerer selv seriefinalen, mens veteranen Nutter og Sapochnik deler de resterende episoder mellem sig.

Nutter har været med som instruktør på ‘Game of Thrones’ siden sæson to, og er bagmand til seks episoder, hvoraf ‘The Rains of Castamere’ – bedre kendt som The Red Wedding-episoden – vel nok er hans mest anerkendte.

Sapochnik gjorde sin instruktørdebut i Westeros i sæson fem, men har siden stået bag nogle af de senere sæsoners mest bemærkelsesværdige afsnit – blandt andet ‘Hardhome’s forrygende White Walker-kamp, ‘Battle of the Bastards’ (der indbragte Sapochnik en Emmy for bedste instruktør af en dramaserie), og den fremragende sæsonfinale ‘The Winds of Winter’, der lukkede og slukkede sjette sæson med et spektakulært brag.

Hverken Nutter eller Sapochnik var inde over sæson syv, da de var travlt optaget af andre tv-projekter, men det lover aldeles godt for GOT’s seriefinale, at instruktørerne bag en række af de hidtil bedste afsnit vender tilbage.

Læs også: HBO har en smart plan for at holde ‘Game of Thrones’-finalen spoilerfri

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af