HBO har en smart plan for at holde ‘Game of Thrones’-finalen spoilerfri

HBO har en smart plan for at holde ‘Game of Thrones’-finalen spoilerfri
Jon Snow (Kit Harrington) i 'Game of Thrones'.

Vi skal muligvis vente helt til 2019, før vi får lov at se den sidste sæson ‘Game of Thrones’. Og med nogle af verdens ivrigste fans, der ynder at bruge samtlige af døgnets timer på at spinde teorier om seriens udvikling – og gerne møder op på settet for at tage paparazzi-billeder – er der god grund til at frygte potentielle spoilers inden da.

Hele sæson syv blev mere eller mindre leaket, inden den overhovedet var begyndt, så nu har HBO taget deres forholdsregler i kampen for at holde sæsonfinalen spoilerfri.

»Jeg ved, at ‘Game of Thrones’-slutningen vil blive skudt i flere forskellige versioner, så ingen ved, hvad der sker. Det er man nødt til at gøre på en lang serie«, siger HBO-præsidenten Casey Bloys i et interview med Morning Call.

Strategien er blevet brugt før på ‘Game of Thrones’. De har blandt andet tidligere skudt en indstilling med Jon Snow og et mindre dragehoved for at vildlede fans.

Men det helt store spørgsmål er, om det overhovedet kommer til at have en effekt i det kæmpemæssige ‘GoT’-maskineri, hvor hardcore nørder over hele jorden arbejder i døgndrift på at afsløre finalens udfald, mens hackere også gør livet surt for HBO.

Læs også: Hvad ved vi om sidste sæson ’Game of Thrones’ – de halvkolde facts

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af