Jamie Foxx kørt i stilling som Mike Tyson i kommende film

Jamie Foxx kørt i stilling som Mike Tyson i kommende film
Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Der er er Muhammad Ali, og så er der Mike Tyson. Det er måske et ballsy statement, men de to afroamerikanere står stadig i dag som de mest ikoniske figurer i boksesportens historie. Will Smith spillede ‘Ali’ i Michael Manns film fra 2001, og nu skal ingen ringere end Jamie Foxx gå omgange som den skandaleombruste Tyson.

»Det er i gang, som i lige nu. Jamie Foxx har skrevet under. Optagelserne er endnu ikke begyndt, men det kommer til at ske. Mange kommer ikke til at kunne lide de ting, jeg har gjort i mit liv«, skulle Mike Tyson have sagt ifølge The Jasmine Brand.

Skulle man ikke være solgt på ideen om Jamie Foxx som den ultimative badboy-bokser, der var kendt for at knockoute sine modstandere i gulvet efter ti sekunder og tilmed bide øret af én af dem, så burde den formodede instruktør på filmen overbevise: Martin Scorsese.

Jep, den legendariske instruktør bag ‘Raging Bull’, der rykkede boksning op på nyt æstetisk niveau, er tilknyttet filmen – i hvert fald, hvis Foxx’ ord til Screenrant fra januar stadig holder.

Projektet har været nogle år undervejs og skulle efter sigende dække forskellige perioder af Mike Tysons liv fra de tidlige glorværdige boksedage i 80’erne til de kaotiske dage i sladderspalterne med voldtægtsanklager, fængselsdomme, stoffer og finansielbankerot.

Det bliver sjovt at se, om filmen også kommer ind på Mike Tysons selvironiske tilbagekomst i populærkulturen med forskellige SoMe-fjollerier og som filmskuespiller med rolle i ‘Hangover’-filmene.

Læs også: Martin Scorsese på tale til film om Mike Tyson med stjerne i hovedrollen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af