’Master of None’-vinder leverer dundertale for diversitet under Emmy

’Master of None’-vinder leverer dundertale for diversitet under Emmy
Lena Waithe sammen med Aziz Ansari på Emmy-scenen. (Foto: Kevin Winter/Getty Images))

Årets Emmy-uddeling stod i Trump-kritikkens tegn, og der blev præsenteret et modbillede til præsidentens verdensanskuelse, da flere minoritetsskuespillere og serieskabere blev præmieret.

Og den lesbiske afroamerikanske manuskriptforfatter Lena Waithe udnyttede sine taletid på fornem vis, da hun sammen med den indiskamerikanske skaber af ’Master of None’-skaber Aziz Ansari gik på scenen for at modtage prisen for bedste manuskript for en komedieserie for afsnittet ‘Thanksgiving’. Hun gav en dundertale om diversitet.

»Tingene, der gør os forskellige, er vores superkræfter«, sagde Lena Waithe og sendte en dedikation ud til sin »LGBTQIA family«, mens tårene trillede ned af ’Veep’-stjernen Anna Chlumskys kinder.

Der var flere homoseksuelle vindere på scenen under aftenens prisoverrækkelse, som Kate McKinnon (‘Saturday Night Live’), Reed Morano, (‘The Handmaid’s Tale’), Jean-Marc Vallee (‘Big Little Lies’). Homoseksualitet er desuden hovedtemaet i ‘Black Mirror’-afsnittet ‘San Junipero’, der vandt for bedste tv-film.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: ‘The Handmaid’s Tale’ og ‘Big Littles Lies’ dominerede Emmy-priserne

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af