Soundvenue & CPH PIX præsenterer: Casey Affleck og Rooney Mara i spøgelsesmiraklet ’A Ghost Story’

Soundvenue & CPH PIX præsenterer: Casey Affleck og Rooney Mara i spøgelsesmiraklet ’A Ghost Story’
Rooney Mara og Casey Affleck (efter sigende er det ham under klædet i baggrunden) i 'A Ghost Story'.

Normalt forbinder man spøgelseshistorier med choksøgende horror eller fjollet humor.

Men selvom Casey Affleck er et spøgelse, der hjemsøger sin efterladte kæreste, og han det meste af spilletiden er skjult under et hvidt klæde, er ’A Ghost Story’ blevet kørt frem som en af årets mest originale og tankevækkende amerikanske independent-film. Helt seriøst.

Under CPH PIX-festivalen præsenterer Soundvenue et helt program, Made Indie USA, med indie-perler, og vi tøver ikke med at fastslå, at ’A Ghost Story’ er et af de absolutte højdepunkter. Vi er således stolte af at kunne invitere til festivalens første visning af filmen 30. september.

I starten af filmen bliver manden C (Affleck) kørt ned uden for det hus, hvor han bor med sin kæreste (Rooney Mara). Hun identificerer ham på lighuset, men da hun kører hjem, rejser C sig i sit ligklæde og følger efter.

På mirakuløs vis udvikler ’A Ghost Story’ sig ikke til den fjollet magisk-realistisk historie, man kunne forvente, men til en stærk og rørende fortælling om at miste og komme videre. Bag filmen står en af USA’s mest anerkendte arthouse-instruktører, David Lowery, der allerede samarbejdede med lillebror Affleck og lillesøster Mara i ’Ain’t Them Bodies Saint’ fra 2013 og nu altså har søsat en genforening, der virkelig har givet genlyd, efter filmen fik verdenspremiere på Sundance-festivalen i januar.

»’A Ghost Story’ er fuld af suspense, underspillet sjov og til tider slående føleselsladet«, skriver The New York Times’ hovedanmelder A.O. Scott om filmen.

»Lige som du tror, du har knækket filmens afgrænsede logik, åbner den sig op og bliver vild på måder, som både er for vidunderlige og for urimelige at spoile«.

Køb billet HER.

’A Ghost Story’ under CPH PIX
Lørdag den 30. september kl. 21.30
Grand Teatret i København

Læs også: Soundvenue præsenterer serie med indieperler under CPH PIX-festivalen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af