Casey Affleck får hovedrollen i ‘Gravity’-instruktørs horror-serie

Casey Affleck får hovedrollen i ‘Gravity’-instruktørs horror-serie
Foto: Gareth Cattermole/Getty Images

Mexicanske Alfonso Cuarón er gået stille med dørene, siden den syvdobbelt Oscar-vindende sci-fi tour de force ‘Gravity’, men til næste år kan vi meget vel blive forkælet med dobbelt skrue fra hans hånd.

Deadline meddeler, at Casey Affleck, der tidligere på året vandt en Oscar for ‘Manchester by the Sea’, skal være med i en planlagt drama-/horrorserie skrevet og instrueret af Cuarón, der efter sigende skal handle om dannelsen af en kult.

Produktionsselskabet Anonymous Content vil ikke kommentere projektet, men ifølge Deadline er man i fuld gang med at pitche serien til forskellige kabel- og streamingtjenester.

Cuarón er ikke den mest produktive instruktør i verden, men til gengæld sætter hans film stort set altid et kæmpe indhak i kulturen. ‘Y Tu Mamá También’, ‘Harry Potter og fangen fra Azkaban’ og ‘Children of Men’ kan således alle betegnes som hovedværker inden for deres genre.

Hans næste film, ‘Roma’, er en tilbagevenden til det spansksprogede og følger en mexicansk middelklassefamilie i 70’erne. Dens postproduktion har trukket ud, men forventes at få premiere næste år, muligvis på Cannes.

Læs også: Casey Affleck indtager hovedrollen i film over genopdaget bogmesterværk

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af