Denzel Washington kæmper for retfærdighed i første trailer til ‘Roman J Israel, Esq.’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Nightcrawler’-instruktøren Dan Gilroy er tilbage med sin anden spillefilm, og denne gang har han fået ingen ringere end Denzel Washington om bord i hovedrollen. Ligesom ‘Nightcrawler’ afslører Gilroys nyeste, ‘Roman J Israel, Esq.’, en mørkere side af Los Angeles, hvor retssystemet denne gang sættes under lup.

Washington spiller den liberale advokat Roman, som kæmper for de udsatte. Men da hans partner i advokatfirmaet dør, og han selv bliver nødt til at påtage sig rollen som chef, begynder Roman at afdække firmaets lyssky forretningsmetoder, som går stik mod hans eget moralske kompas.

På rollelisten ses desuden allestedsnærværende Colin Farrell og Carmen Ejogo (‘Selma’).

Filmen havde premiere på filmfestivalen i Toronto, hvor den fik en god modtagelse, og ud fra traileren at dømme,kan vi forvente en dramathriller i samme ånd som Gilroys Oscar-nominerede ‘Nightcrawler’. Og muligvis en Oscar-nominering til Denzel?

‘Roman J Israel, Esq.’ får dansk biografpremiere til februar næste år.

Læs også: De 10 største mandlige, nulevende Oscar-skuespillere

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af