Første trailer til Marvels ‘Black Panther’ er spektakulær

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det seneste afsnit af ’South Park’ parodierer Marvels gennemtænkte langtidsplanlægninger med drengene, som vil igangsætte deres eget superhelte-franchise. Cartman forklarer, at den afroamerikanske dreng Tokens karakter Tupperware må vente med at blive introduceret til fase 2 som det sorte es i ærmet, hvilket synes at være på forkant sammenlignet med det virkelige MCU, der først nu i fase tre viser deres Black Panther til verden.

Eller rettere: Verden kommer til Black Panthers futuristiske land Wakanda, den vibraniumrige nation, som man kun fik et lille glimt af i ’Captain America: Civil War’.

Mange har ventet i spænding på, hvordan en superheltefilm af instruktøren bag ’Fruitvale Station’ og ’Creed’, Ryan Coogler, ville tage sig ud, og lad os bare sige, at den rå gaderealisme er skiftet ud til fordel for et Wakanda, hvor high-tech og afrikansk stammekultur smelter sammen i et tilsyneladende spektakulært actionbrag med en snert af shakespeareansk drama.

Chadwick Bosemans Black Panther er efter farens død blevet ny konge af Wakanda, men den forviste Eric Killmonger svor hævn og vil gøre alt, hvad der står i hans magt for at detronisere kongen.

Killmonger spilles af en buff Michael B. Jordan, som havde hovedrollen i Cooglers to første film, mens resten af castet tæller nogle af tidens dygtigste yngre afroamerikanske skuespillere i Lupita Nyong’o (’12 Years a Slave’), ’Sterling K. Brown (’This Is Us’), Danai Gurira (‘The Walking Dead’) og Daniel Kaluuya (’Get Out’) samt de mere rutinerede Forest Whitaker og Angela Bassett.

Musikken i traileren låner flittigt fra den racebevidste spoken-word-artist Gil Scott-Herons klassiker ‘The Revolution Will Not Be Televised’, hvilket kunne antyde en Marvel-produktion med større social og politisk forankring end hidtil set. Med fase 3 er tiden måske kommet til endnu mere vovemod i Marvels franchisestrategi.

Man får mulighed for at udforske Wakanda og resten af ’Black Panther’ fra den 9. februar.

Læs også: ‘Thor’-franchisen har fundet sin redning – her er de første reaktioner på ‘Thor: Ragnarok’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af