‘Thor’-franchisen har fundet sin redning – her er de første reaktioner på ‘Thor: Ragnarok’

‘Thor’-franchisen har fundet sin redning – her er de første reaktioner på ‘Thor: Ragnarok’
Chris Hemsworth i 'Thor: Ragnarok'.

Marvels ‘Thor’-film med Chris Hemsworth i titelrollen opnåede aldrig den forventede succes, og ‘Thor: The Dark World’ bliver ofte omtalt som den dårligste Marvelfilm til dato.

Men har man set de morsomme ‘Team Thor-teasere, har man næppe været i tvivl om, at den newzealandske quirk-master Taika Waititi (‘What We Do in the Shadows’, ‘Hunt for the Wilderpeople’) ville tage ‘Thor: Ragnarok’ i en helt ny retning, hvor gumpetunge replikker udskiftes med sort humor af bedste skuffe.

Nu er de internationale kritikeres umiddelbare reaktioner landet på de sociale medier, og der er bred enighed om, at et skud Waititi’sk humor var lige, hvad franchisen havde brug for.

Yaaho Entertainments journalist Kevin Polowy kalder filmen »hylende morsom, underlig, offbeat, retro og sublim« og en naturlig forlængelse af Waititis tidligere arbejde, mens Peter Scirreta fra /Film udpeger den som Marvels hidtil sjoveste film.

Samtidig hersker der bred enighed om, at ‘Thor: Ragnarok’ er langt den bedste film i franchisen om den hammersvingende gud. Jeff Goldblum roses også for sit portræt af et af universets ældste væsener, Grandmaster, som vist nok er manden, der sender Thor og Hulk mod hinanden i en gladiatorkamp, der ud fra traileren at dømme ser riiimelig badass ud.

Her er nogle af reaktionerne på Twitter:

Foruden Hemsworth og Goldblum tæller rollelisten også Cate Blanchett, der spiller hovedskurken Hela, Karl Urban, Benedict Cumberbatch som Dr. Strange, og naturligvis Mark Rufallo som Hulk, mens Hemsworths gudevenner Idris Elba, Tom Hiddleston og Anthony Hopkins også vender tilbage. Og så er Waititi også selv med i filmen, hvilket nærmest kun kan blive skægt.

‘Thor: Ragnarok’ får premiere 26. oktober.

Læs også: Actionpakket trailer til ’Thor: Ragnarok’ er rum-gladiator-mashup med humoren intakt

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af