Kvinden er djævelen selv i traileren til Christian Tafdrups ‘En frygtelig kvinde’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er kamp om pladsen som hele Danmarks provocateur, men Christian Tafdrup gør en hæderlig indsats med sin opfølger til den prisvindende debutfilm ‘Forældre’.

Med ‘En frygtelig kvinde’ går Tafdrup i flæsket på parforholdet og al dets væsen – vel at mærke set fra mandens synspunkt. Anders Juul og Amanda Collin spiller hovedrollerne som Rasmus og Marie, der forelsker sig til en fest og snart efter danner par og flytter sammen i Rasmus’ lejlighed.

Rasmus er begejstret, men Marie har godt nok mange ting, og hun er ikke helt glad for Rasmus’ mandehule. Plakaten af The Dude erstattes hurtigt med et citrongult maleri, og det varer ikke længe, før Rasmus ser sig selv servere udskåren frugt til Maries kvindemiddage og modtage øretæveindbydende instruktioner om, hvordan man putter service i opvaskemaskinen.

Portrættet er baseret på Tafdrups egne erfaringer, og dramakomediens budskab er klart: Kvinder er frygtelige (og mænd har ingen rygrad).

‘En frygtelig kvinde’ kan ses i biograferne 1. juledag i år.

Læs også: Interview med Christian Tafdrup – »Jeg var i dyb krise i fem-seks år«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af