Se næste generations X-Men i gåsehudsfremkaldende horrortrailer til ‘The New Mutants’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bryan Singers kitchfest tog overhånd med den svulstige ‘X-Men: Apocalypse’, og selvom der var væsentligt større kvalitet over ‘Logan’, udviste filmens hovedkarakter Wolverine en tydelig metaltræthed. ‘X-Men’-franchisen trænger med andre ord til at blive rusket op i. Den gode nyhed er, at næste generation allerede står klar i kulissen – hvis de da ellers kan komme fri.

»Leave those kids alone«, lyder det fra Pink Floyds ‘Another Brick in the Wall’, som kører som ekko gennem den første meget creepy første trailer til ‘The New Mutants’, hvor fem teenagere, uvidende om deres særlige evner, holdes fanget et hemmeligt sted.

Vi er et godt stykke fra de tidligere superhelte-ensemblefilm, da der ikke er nogen Magneto eller planer om verdensdestruktion. I stedet får vi noget, der minder om en klaustrofobisk ‘haunted house’-gyser.

‘X-Men’-filmene har alle dage imponeret ved at få nogle af de allerstørste stjerner til at hoppe i superheltetrikotten. ‘The New Mutants’ er ingen undtagelse, hvor en række af tidens mest kendte ansigter omkring de 20 år er at finde. Man har således samlet Anya Taylor-Joy (‘The Witch’), Charlie Heaton (‘Stranger Things’) og Maisie Williams (‘Game of Thrones’) i et rum, mens Alice Braga (‘City of God’, ‘I Am Legend’) eksperimenterer med teenagerne.

Simon Kinberg debuterer som instruktør, men kender universet ud og ind som producent på de tre seneste film i sagaen. Han udtalte tidligere på året: »Vi laver en fuldblods horror sat i X-Men-universet. Der er ingen kostumer, ingen superskurke. Vi forsøget at lave noget helt, helt anderledes«.

Hvor anderledes det bliver, skal man frem til 12. april næste år for at se.

Læs også: ’X-Men: Apocalypse’: Alt for meget – og rasende underholdende

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af