Sexskandaliserede Harvey Weinstein fyret fra sit eget selskab – af sin bror

Sexskandaliserede Harvey Weinstein fyret fra sit eget selskab – af sin bror
Harvey Weinstein (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Snebolden ruller i hastig fart, efter New York Times bragte en omfattende artikel, der afslørede filmproducenten Harvey Weinsteins sexchikane over de sidste 30 år. I kølvandet på artiklen er flere kvinder stået frem med yderligere anklager om seksuelle krænkelser, og det har nu fået bestyrelsen i Harvey Weinsteins produktionsselskab, The Weinstein Company, til at fyre producermogulen.

»I lyset af ny information om Harvey Weinsteins krænkelser, der er kommet frem i løbet af de sidste par dage, har direktørerne af The Weinstein Company – Robert Weinstein, Lance Maerov, Richard Koenigsberg og Tarak Ben Ammar – besluttet og informeret Harvey Weinstein om, at hans ansættelse ved The Weinstein Company er opsagt med øjeblikkelig virkning«, udtaler selskabet i en pressemeddelelse.

Det er blandt andet Harveys egen bror, Robert, som grundlagde selskabet med ham i 2005, der står bag fyringen. Beslutningen kommer, efter Weinsteins advokater Lisa Bloom og Lanny Davis har trukket sig fra at repræsentere den tidligere filmproducer.

Det helt store slag kom dog i weekenden, da tv-reporteren Lauren Sivan stod frem og anklagede Weinstein for at fange hende i en korridor og onanere foran hende for 10 år siden.

»Hun siger, at oplevelsen efterlod hende chokeret, og selvom hun privat fortalte sine venner, hvad der var sket, valgte hun at forblive stille, da hun var i et forhold og frygtede for den magt, Weinstien Company havde i medierne«, skriver Huffington Post i en artikel.

Læs også: Sexskandalen ruller mod en af Hollywoods mægtigste mænd

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af