‘The X-Files’ vender tilbage med sæson 11 – se den actionspækkede trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sci-fi-serien ‘The X-Files’ fik en blandet modtagelse, da den sidste år blev vækket fra de døde med en tiende sæson, hvor FBI-agenterne Fox Mulder (David Duchovny) og Dana Scully (Gillian Anderson) endnu en gang efterforsker paranormale aktiviteter.

Ikke desto mindre vender ‘The X-Files’ tilbage i stor stil med sæson 11, der får premiere i starten af næste år. Serien fortsætter, hvor sæson 10 efterlod os med en cliffhanger af dimensioner – med Mulder på dødens rand og Scully, der desperat leder efter en kur til den virus, der er ved at dræbe ham. En kur, der viser sig at være parrets længe forsvundne søn William, som sæson 11 kommer til at centrere om.

Den nye sæson kommer, ifølge den tidligere FOX-direktør David Madden, til at have samme struktur som den forrige, hvor første og sidste episode omhandler den overordnede ‘The X-Files’-mytologi, mens resten af sæsonen udfyldes af enkeltstående ‘Monster of the Week’-episoder.

Den kommende sæson bliver 10 afsnit lang og får premiere i USA i starten af 2018, hvorefter den forhåbentligt vil kunne ses på danske streamingtjenester.

Læs også: ’The X-Files’ – sæson 10, afsnit for afsnit

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af