Traileren til Netflix’ første blockbuster ‘Bright’ med Will Smith er landet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med et budget på 90 millioner dollars er David Ayers ‘Bright’ den dyreste spillefilm, Netflix har kastet sig over hidtil. Men det er bare den første af mange kommende blockbustere fra streamingtjenesten, der blandt andet har købt Martin Scorseses ‘The Irishman’.

‘Bright’ genforener Will Smith med ‘Suicide Squad’-instruktøren David Ayer, og selvom det er en sætning, som sandsynligvis ikke indgyder de allerstørste forventninger, så bliver Netflix-filmen interessant at følge alene af den grund, at den markerer nye tider for verdens førende streamingtjeneste.

Filmen udspiller sig i en alternativ virkelighed, hvor mennesker, orker, elvere og feer har levet side om side siden tidernes morgen. Will Smith spiller den menneskelige politimand Ward, som bliver partner med verdens første orker-politibetjent (Joel Edgerton).

Hvad der bare skulle have været en rutine-patrulje for makkerparret, udvikler sig til en mission, der kan ændre verden.

‘Bright’ får premiere på Netflix 22. december.

Læs også: Netflix stiler efter et svimlende antal originale film i 2018

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af