‘Better Things’-skaber i chok over sin mangeårige ven Louis C.K.

‘Better Things’-skaber i chok over sin mangeårige ven Louis C.K.
Pamela Adlon i 'Better Things'.

De to komikere Louis C.K. og Pamela Adlon har haft et mangeårigt makkerskab. Adlon både producerede og optrådte som sig selv i ’Louie’, mens C.K. har været executive producer og medforfatter på venindens serie ’Better Things’.

Derfor var det en større bombe der sprang foran Adlon, da Louis C.K. efter flere anklager stod frem og tilstod, at han er skyldig i de mange episoder omhandlende sexchikane over for kvindelige kolleger gennem flere år.

»Min familie og jeg er rystede og i chok efter indrømmelsen om forkastelig adfærd fra min ven og partner, Louis C.K.«, udtaler Pamela Adlon og fortsætter:

»Jeg føler stor sorg og empati for de kvinder, som er stået frem. Jeg beder om privat fred lige nu for mig selv og min familie. Jeg bearbejder tingene, sørger og håber jeg kan sige mere, så snart jeg er klar«.

FX, kanalen bag ’Better Things’, har med øjeblikkelig virkning stoppet samarbejdet med Louis C.K. og fjernet hans navn fra serien og andre af hans produktioner, ligesom HBO var hurtige til at gøre.

Læs også: Louis C.K. mærker allerede konsekvenserne af krænkelsesanklager

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af