Louis C.K. mærker allerede konsekvenserne af krænkelsesanklager

Louis C.K. mærker allerede konsekvenserne af krænkelsesanklager
Louis C.K. i 'Louie'.

New York Times’ artikel om Louis C.K.s onani-krænkelser af fem forskellige kvinder har allerede fået konsekvenser for stjernekomikeren. Premieren på C.K.s kommende spillefilm ‘I Love You, Daddy’ blev aflyst, kort inden artiklen udkom, mens en optræden i Stephen Colberts talkshow blev aflyst.

Og det var bare de allertidligste konsekvenser af Louis C.K.s handlinger. HBO var blandt de første til at reagere, da de annoncerede, at komikeren ikke længere vil medvirke i deres kommende velgørenhedsshow ‘Nights of Too Many Stars: America Unites for Autism Programs’, mens kanalen samtidig vil fjerne alt C.K.-indhold fra deres on demand-tjenester (der ligger dog stadig flere C.K.-shows på HBO Nordic herhjemmefra).

Netværket FX, der blandt andet står bag komikerens hitserie ‘Louie’ og Pamela Adlons ‘Better Things’, som C.K. er medskaber og producer på, har erklæret, at de overvejer, hvad de skal gøre med Louis C.K.

»Vi er naturligvis dybt foruroliget af anklagerne mod Louis C.K., som blev offentliggjort i The New York Times i dag. Netværket har ikke modtaget nogen beskyldninger om krænkelser fra Louis C.K. relateret til nogle af de fem serier, som vi har produceret med ham over de seneste otte år«, udtalte FX i går i en pressemeddelelse.

»FX Networks og FXP tager alle de nødvendige skridt for at beskytte vores ansatte og grundigt undersøge anklager om dårlig opførsel i vores arbejdsrum. Når det er sagt, så er sagen på nuværende tidspunkt under behandling«, fortsætter FX’ udtalelse.

Streaminggiganten Netflix har endnu ikke udtalt sig om sagen. De har på nuværende tidspunkt fire af Louis C.K.s standupshows i deres katalog. Men med tanke på, hvordan de hurtigt og konsekvent har distanceret sig fra Kevin Spacey, er det let at forestille sig, at C.K. også snart er fortid på tjenesten.

Samtidig ser det sort ud for C.K.s komediedrama ‘I Love You, Daddy’, der ellers har været premieresat midt i prissæsonen. Filmen handler om en far (Louis C.K.), der får besøg af sin unge datter (Chloë Grace Moretz), som indleder et forhold til en langt ældre filminstruktør (John Malkovich), og handlingen har allerede trukket paralleller til Woody Allens forhold til yngre stjerner. Nu bliver fokus dog nok scenen, hvor en af karaktererne lader som om, han onanerer i offentligt skue…

Læs også: Fem kvinder anklager Louis C.K for krænkende onani-episoder

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af