‘House of Cards’-forfattere knokler for at skrive Frank Underwood ud af sæson 6

‘House of Cards’-forfattere knokler for at skrive Frank Underwood ud af sæson 6
Frank og Claire Underwood er historie i 'House of Cards'.

Vi har her på siden argumenteret for, at Netflix bør lukke ‘House of Cards’ én gang for alle, men det har fortsat stået uklart, om tjenesten ville lave den planlagte sæson 6 uden Kevin Spacey.

Nu kan CNN berette, at seriens hovedforfattere Melissa James Gibson og Frank Pugliese arbejder på højtryk for at lave en ny version af sæsonen, hvor Frank Underwood ikke indgår. Det må formodes at være temmelig betragtelige ændringer, der skal til – grænsende til en decideret omskrivning.

Og selvom Gibson og Pugliese knokler løs, er det endnu ikke sikkert, at deres indsats belønner sig. Ifølge CNN vil Netflix og produktionsselskabet Media Rights Capital først efter det omskrevne manus tage stilling til, om de skal sætte en ny version af sæson 6 i produktion.

Denne beslutning vil efter sigende blive taget inden for de næste to uger, da man nærmer sig grænsen for, hvor længe man kan holde på filmbesætningen, som har været sendt hjem på betalt ferie, siden Anthony Rapp kom med de første anklager mod Spacey i slutningen af oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af