Ny trailer til Ava DuVernays ‘A Wrinkle In Time’ er et visuelt festfyrværkeri

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Disney råder over filmverdens mest succesfulde franchises i Star Wars og Marvel, men midt i det velslebne maskineri er der heldigvis plads til at tage chancer. Det har man gjort ved at give Ava DuVernay (‘Selma’, ’13th’) et budget på over 100 millioner dollars til at filmatisere Madeleine D’Engles sci-fi-eventyrroman ’A Wrinkle in Time’ fra 1962.

Første trailer til filmen var vild og spektakulær, men med den seneste trailer står det klart, at der er mere i vente.

Det er et vaskeægte sansebombardement af grænseløs magi, DuVernay giver prøver på i sit episke eventyr om opgøret mellem lyset og mørket. I midten af det hele finder man den umodne teenagepige Meg Murry, der med hjælp fra tre guddommelige følgere tager ud på en kosmisk rejse mellem dimensioner, da hendes far tages til fange på en ond, fremmed planet.

Meg spilles af Storm Reid (’12 Years a Slave’), Chris Pine er hendes astrofysiske far, og castet tæller derudover en imponerende række af dygtige kvinder i Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Gugu Mbatha-Raw og Mindy Kaling.

‘A Wrinkle In Time’ har dansk premiere 8. marts.

Læs også: Syv sorte instruktører, der kan rykke ved amerikansk films farveskævhed

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af