Første vilde trailer til ‘Selma’-instruktørs eventyrfilm med drømmende cover af ‘Sweet Dreams’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Forventningerne til Ava DuVernays filmatisering af Madeleine D’Engles sci-fi-eventyrroman ’A Wrinkle in Time’ er allerede høje – og filmens første trailer gør sit for at skrue dem et ekstra nøk i vejret.

’A Wrinkle in Time’ bliver DuVernays første spillefilm siden 2014’s ’Selma’, og med et budget på over 100 millioner dollars er det den største film nogensinde instrueret af en sort kvinde.

Handlingen centrerer sig om en teenagepige, der tager på en kalejdoskopisk kosmisk redningsmission efter sin far, der har fundet en måde at rejse i tid og rum. Storm Reid (’12 Years a Slave’) spiller hovedrollen, Chris Pine er hendes far, og castet rundes imponerende af, af de damer Oprah Winfrey, Reese Witherspoon og Mindy Kaling.

I traileren ovenfor spiller skuespillerinde Emily Brownings dystert atmosfæriske coverversion af Eurythmics ’Sweet Dreams’ (oprindeligt fra filmen ’Sucker Punch’s soundtrack), der sætter tonen for, hvad der forhåbentlig bliver en både smuk og foruroligende rutsjebanetur i fantasiens verden.

Foruden ‘Selma’ har DuVernay tidligere instrueret og skrevet den Oscar-nominerede Netflix-dokumentar ’13’.

Læs også: Disney har fundet sin Aladdin – Will Smith bliver Genie

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af