Se Sarah Silvermans stærke og bundærlige åbningsmonolog om vennen Louis C.K.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sarah Silverman er en af de mest kendte komikere i USA og har været et storbandende og bramfrit element på comedyscenen i efterhånden mange år. Hun har også haft et nært forhold til populære Louis C.K., der blev pillet ned fra sin trone, da det begyndte at vælte frem med historier om afvigende seksuel adfærd over for kvindelige kollegaer. Historier, han senere kunne bekræfte, var sande.

I seneste udsendelse af sit talkshow ’I Love You, America’ benyttede Silverman, der har medvirket i tre afsnit af ‘Louie’, sin åbningsmonolog til at italesætte »den masturberende elefant i rummet«, Louis C.K.

Det bliver en meget oprigtig og nuanceret refleksion over sit forhold til sin ven gennem 25 år. Midt i sin personlige splittelse skærer hun igennem og påpeger nødvendigheden af at komme tidens mange sager om sexkrænkelser og det, der er værre, til livs.

Læs også: Louis C.K. indrømmer onani-krænkelsesanklagerne mod ham: »Alt er sandt«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af