’Thor: Ragnarok’-instruktør har to kugleskøre filmprojekter i støbeskeen

’Thor: Ragnarok’-instruktør har to kugleskøre filmprojekter i støbeskeen
Taika Waititi instruerer Tessa Thompson og Chris Hemsworth i 'Thor: Ragnarok'.

I sidste uge bragte vi nyheden om, at Taika Waititi, der for tiden sætter box office-rekorder for Marvel med ’Thor: Ragnarok’, har i sinde at lave en amerikansk serieversion af sin egen vampyrsatire ’What We Do In the Shadows’. Siden har den newzealanske instruktør udtalt, at hans næste film bliver en fortsættelse til kultkomedien med den finurlige puntitel ’We’re Wolves’.

Ideerne stopper dog ikke her. For over for Vice har Waititi løftet sløret for to ganske bizarre projekter, han ønsker at lave.

»En af mine næste film er en stop-motion-film om Michael Jacksons chimpanse, Bubbles, liv og levned. Der er også en mindre, som jeg har skrevet, og planlægger at optage til næste år. Det er en nazikomedie«, siger Taika Waititi.

Taika Waititi er en af de mere egensindige instruktører, der har fået lov til at komme inde i varmen hos de store studier. ’What We Do In the Shadows’, ’Hunt for the Wilderpeople’ og debuten ‘Eagle vs Shark’ er alle kendetegnet ved deres improvisatoriske og absurd humoristiske replikudvekslinger og skæve observationer, hvilket han er lykkedes med at tilføre til superhelteuniverset i ’Thor: Ragnarok’.

Nazitemaet er imidlertid et noget mere kontroversielt tema end at fjolle rundt med ældgamle vampyrer og grønne monstre. Journalisten fra Vice var nødt til lige at forsikre sig, at han havde hørt rigtigt.

»Jeg skrev den for fem år siden, og nu er det på mærkværdig vis perfekt timing. Nazister er cool igen«, mener Waititi.

Læs også: ‘Thor: Ragnarok’-instruktør remaker ‘What We Do in the Shadows’ som serie

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af